søndag den 12. december 2010

Bridal Viel Falls


Lørdag d. 4/12 tog vi til Hamilton for at hente den bil Kim skal have hernede. Da vi havde hentet bilen tog vi ned til det der hedder ’the Base’, der er et sted med en masse shoppingcentre. Her fik vi et par timer til at gå, hvorefter vi vendte tilbage mod Raglan, hvor vi skulle mødes med Kims kollegaer til en lørdagsøl. 

Det var en rigtig hyggelig aften, og den gode ting var at vi ikke behøvede at bekymre os om hvordan vi kom hjem. Hernede er der nemlig den regel, at man ikke kan få en alkoholbevilling, hvis ikke man har en taxa til at køre folk hjem når stedet lukker. Så da klokken blev 00:30 blev der lukket for udskænkning, og kl.1 blev vi kørt hjem.

Søndag skulle vi til Hamilton for at handle, det er meget billigere at handle derinde end i Raglan.
Inden vi tog derind tog vi med Kim M og Kasper ud til et vandfald, der ligger tæt ved siten Kim arbejder på.
Vejene hernede er meget snoede, så jeg nåede at blive bare en lille smule dårlig på vej ud til vandfaldet. Da vi havde parkeret bilen var der en gåtur på 10 min inden vi var ved toppen af vandfaldet. Der var en platform så man kunne stå og se lige ned langs vandet når det faldt.
Derefter gik turen videre ned mod bunden, hvor vi kunne se hele vandfaldet.
Vandfaldet er 55 m højt og vandet i den lille sø under den er 5 m dybt. 
Der var en masse trapper man skulle ned ad for at komme til bunden af vandfaldet. På vej derned var der endnu et par udkigsposter, hvor man kunne skyde nogle billeder.
Det var rigtig flot ved foden af vandfaldet, der lå en regnbue ved bunden af vandfaldet, og man kunne mærke noget af det forstøvede vand på sig når der kom en lille brise.
Det var rigtig flot. Men der var desværre ingen elevator til at bringe os til tops, så efter en 5-10 min ved foden af vandfaldet var det bare opad igen, det var sørme hårdt, men op kom vi da.

Vi fulgtes med Kim M og Kasper ind til Hamilton, hvor vi spiste aftensmad sammen, og derefter kørte vi ud i New World – et indkøbscenter, hvor vi handlede ind til den forløbne uge. Ingen kommentarer:

Send en kommentar