lørdag den 25. december 2010

Sightseeing


Mandag havde Kim tidligt fri, så vi besluttede os for at køre en tur omkring Raglan for at se, hvad der er af spændende sager.

Først kørte vi mod syd, hvor vi hurtigt besluttede os for at vende om, da vi efter at have mødt et skilt hvor der stod : snoet vej de næste 28 km, havde kørt en 3-4 km på en snoet og meget smal grusvej.
Vi vendte om og kørte i stedet ned til byen, hvor vi gik ud i fjorden/bugten der går ind der – der var lavvande så vi kunne gå os en god tur ud til vandet. Det var lidt mudret men ud kom vi da, ude ved vandet var der en hulens masse krapper, de var overalt. De var ikke så store men de var der. Der var også små krapper der havde fundet nogle små konkylier de kunne beskytte sig i, og det så lidt sjovt ud når de susede rundt under vandet.

Vandet hernede skifter hele tiden fra højvande til lavvande og omvendt.
                                                  Det sker faktisk et par gange om dagen, at næsten al vandet trækker sig ud i havet og så kommer igen efter en 6 timer. Og det går stærkt. Bare på ganske få minutter havde vandet flyttet sig med en 4 meter.

Da vi havde spadseret rundt og kigget der i et godt stykke tid, kørte vi tilbage mod stranden der ligger ikke så langt fra vores lejlighed.
Når man sidder i lejligheden og ser ud på vandet, ligner de bøgler der er bare nogle ganske små bølger. Men da vi kom ned til vandet fik vi noget andet at se, bølgerne var flere meter høje nogle gange, og der var bare gang i den. Ja, der er jo nok en grund til det bliver kaldt surfernes paradis. Ganske kort tid efter vi kom derned kom der en flok surfere, vi stod og studerede dem lidt hvorefter vi vendte hjem for at få os noget aftensmad. Kims ødelagte kødgryde. 

2 kommentarer:

  1. Kims ødelagte kødgryde - hm... hvad består den af?
    I bor altså et dejligt sted....

    SvarSlet
  2. Heh . Jamen den består af en slags kød i strimler, så lidt af det der er tilovers i køleskabet, lidt grønt - ikk for meget. og så selvfølgelig fløde...

    Ja det er et dejligt sted her ...

    SvarSlet