mandag den 27. december 2010

Rotorua – Paradise Valley Wildlife Lion ParkLøveungen der leger med dyrepasserens lange hår.
Rådyrene der var vilde efter at blive fodret.
Torsdag d. 23 december kørte vi tidligt ud til en dyrepark der ligger lidt uden for Rotorua.

Dette rådyr var noget så glad for mig.
Kildevandet man kunne trække.
Da vi kom derud torsdag morgen var vi nogle af de første der ankom, så der var dejlig stille så vi havde god tid og plads til at komme rundt og se de ting vi ville.

Vi gik en runde, hvor vi så de mange forskellige dyr, der var blandt andet rådyr, bjerggeder, vildsvin, possums, waliby (en mini kænguro) og mange andre dyr. 
Kim der fordre en and - ungerne er i baggrunden.
Et sjovt træ der var groet sammen som en stol.
Mange af dyrene kunne håndfodres, og ved indgangen købte vi sammen med indgangsbilletten nogle små poser foder til dyrene. De var alle ellevilde efter at få noget at spise, og samledes hurtigt omkring en. Der var endda en and der blev så utålmodig at den bed Ulrik i storetåen for at få noget at spise.
Et smukt vandfald der var i parken.

I parken havde de også en 6 måneder gammel løveunge, den var der mulighed for at komme til at klappe, hvilket vi gjorde og den var bare rigtig kær. Vildt uartig og fræk, men mindst lige så sød.
 - Da dyrepasseren vendte ryggen til hende for at se til den 11 måneder gamle unge i buret ved siden af, hoppede den lille løveunge op på hende fordi den ville lege. Hun hængte sig også i dyrepasserens lange hår, men fik så meget bestemt at vide at den ikke må bide.
Det var lidt sjovt.

Parken vi var i, er den smukkeste og mest velholde dyrepark vi nogensinde har set. Der var ikke en finger at sætte nogen steder.
Dyrene så utrolig velplejede ud, og de så ud til alle at have det godt.
Parken var bygget efter hvordan naturen der, for at vedligeholde og ikke ødelægge naturen der.

I parken var der også en kilde, hvorfra der blev tappet vand på flasker. Det smagte ufattelig godt, og du kunne bare gå op til kilden og drikke derfra hvis du havde lyst.

Kim og jeg med den søde løveunge.
Gennem parken gik der en flod, det er New Zealands bedste ørredvandløb. Det kunne vi også sagtens forstå i og med der var utallige ørreder over det hele i floden. Nogle af dem kom endda hen til de steder hvor man kunne komme ned til vandet, fordi også de vidste at der var mad at finde. Det var nogle ordentlige krabater, de fleste af dem vi så var godt og vel en halv meter lange.
 - Man måtte desværre ikke fiske der.

Det var en rigtig godt oplevelse i parken, og det kan varmt anbefales alle der skal til Rotorua, at de tager ind i den park.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar