tirsdag den 28. december 2010

Rotorua – Skyline


Lugene man kørte i
Ulrik der er af sted 3. gang.


Efter vi havde været i Paradise Valley parken tog vi tilbage ind til Rotorua by, hvor vi skulle ud til et sted der hedder skyline.

Her skulle vi med en gondol op på et bjerg, det var en lang tur i gondolen, og man kunne se ufattelig langt. Man kunne se ud over en stor sø, og man kunne se dampen fra Te Puia hvor vi var dagen før.

Da vi kom til toppen fandt vi os en hjelm hver, fordi vi skulle ud og køre i en luge ned af bjerget.

Det er næsten ligesom en sæbekassebil, hvor du kun kan stoppe og så holde den kørende samt dreje. Så kører du ned af en betonvej der er lavet ned af bjerget. Alt efter hvilket niveau du vælger går det enden meget lige ned eller bare lidt lige ned.

I gyngen da vi var på vej op.
Da vi var skudt af sted og var helt ude på
den anden side.
Vi havde købt to ture og den første tur er det obligatorisk at man skal have begynderruten. Da vi efter en lang tur kom til bunden satte man bilen og så var det ellers en lille 2 personers bænk man skulle køre den lange tur op med igen. Det var næsten ligesom en skilift.

Da vi så skulle have vores anden tur ned ville vi have ruten avanceret, Kim havde nemlig luret at der var et flyvhop på den tur. Jeg kørte først men blev ret hurtigt indhentet af Kim der kom med en ufattelig fart, jeg fik travlt med at kigge bagud efter ham og da han så kørte forbi mig og jeg så frem, ja så var jeg på vej ud over flyvhoppet, det var vildt sjovt, og man havde ufattelig meget fart på, det var med at holde tungen lige i munden rundt i svinget, jeg var nær tippet rundt men fik den reddet i sidste øjeblik.
Da vi kom ned fra turen.

Den anden runde må jeg give Kim æren af at have vundet. Men jeg vandt den første omgang, så vi står lige, hehe.

Efter vores to ture i lugen skulle vi have os en tur i en skyswing. Vi havde lovet at tage Lasse med op i den, da det ikke er noget for hverken Ulrik eller Jane med højde og fart.

Der var ingen kø så vi kom direkte op i gyngen og blev så spændt fast på kryds og på tværs. Lasse fik æren af at skulle trække i udløseren når vi kom til tops og opad det gik.
Kim da han kom ned derfra.

Der var ikke noget at holde fast i andet end selen, og var noget overrasket over hvor hurtigt vi kom til at hænge med front lige ned. Der var rigtig langt ned synes jeg.

På vej op fortrød Lasse at det var ham der skulle trække i udløseren og så fik Kim æren af det i stedet. Vi kom til tops, og så var det ellers bare af sted. Vi gik fra 0-150 km/t på 2 sekunder. Nøjh det var sjovt. Vi købte en video der blev filmet af os. Vi så filmen flere gange og kunne simpelthen græde af grin over vores ansigtsudtryk. Det var bare så sjovt.

Efter den tur havde vi besluttet os for at vi skulle have noget at spise. Oppe på bjerget var der en fin restaurant med buffet til kun $ 25. Vi sad med udsigt ud over Rotorua og søen og det var bare lækkert.

Da vi havde proppet os godt tog vi gondolen ned igen og kørte så videre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar