torsdag den 25. november 2010

Missouri River


Missouri River


Det er længe siden, men her kommer der lige lidt opdateringer. 
Så blev det søndag, og Kim havde fri, så vi valgte at køre os en tur for at se på området omkring Bismarck.
Turen gik ud til Missouri River, der er den længste flod der går gennem Nordamerika – den er 3770 km lang. Det er langt må man sige.
Det er rigtig flot nede omkring floden, og det lader også til at Amerikanerne synes om stedet. Der er en rigtig mange udsigtspunkter der alle er forbundet af en cykel/gangsti, der også nyttigt bliver brugt af motionister. Det er i hvert fald det eneste sted i byen, hvor vi har set aktivitet i form af løb og cykelture.


Missouri River i snevejr


Det er siden sidst også blevet snevejr og meget koldt. Der ligger en 10 cm sne over det hele, der er mange steder, hvor der er ’black ice’ hvilket er is man ikke kan se er der, så man skal være forsigtig når man færdes rundt, da der pludselig kan være is under fødderne på dig. Udover sneen og isen, er det også blevet utrolig koldt, vinteren er kommet og der er en -10 - - 28 grader hele tiden. 
Kim havde tidligt fri en dag, hvor vi valgte igen at køre ned til Missouri River for at se hvordan det så ud dernede i det kolde vejr. Det er ikke et sted der er eftertragtet når der er sne og kulde, for vi mødte ikke en eneste anden da vi var dernede. Men det var stadig rigtig flot.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det smukke billeder... Det ser meget naturskønt ud...

    SvarSlet
  2. Det er det også nede ved floden der. Og så var det jo også et godt kamera :D

    SvarSlet