fredag den 29. oktober 2010

Amr. fodbold

Dallas Cowboys
På billedet: Kasper, Dave, Pernille, Kim, Chris

Søndag d. 17.10 var det tid til at støtte det texanske fodboldhold, det var Dallas Cowboys der skulle spille mod the Vikings.
Chris Thomas (th) insisterede på vi skulle have nogle jerseys til kampen - han er stor fan af Dallas Cowboys - så vi tog ned i Kirkwood Mall for at købe et par jerseys.
North Dakota har ikke deres eget footballhold, så de fleste fra North Dakota er Vikingsfans - the Vikings er fra Minnesota der ligger lige ved siden af ND.
Herovre, når ens yndlingshold skal spille, har man jerseys på hele dagen, dvs. at alle i butikkerne på restauranterne etc. havde jerseys på for at støtte the Vikings. Så der blev set lidt sjovt på os når vi kom i vores cowboysjerseys.


Vi tog ned på en sportsbar for at se kampen, her var vi de eneste cowboysfans. Noget jeg her synes er fedt, er at alle kan sidde side om side og se en kamp uden nogen problemer. Man sidder og får en sludder for en sladder og laver fis med hinandens hold, mens det hele er i en god stemning. Det er ikke tit man ser at fans kan forlides så godt sammen, som de gør herovre.Efter kampen, som Dallas Cowboys desværre tabte med 3 point, tog vi ud på en anden sportsbar kaldt stadium. Her fik vi lidt at spise (man kan få mad på de fleste barer herovre). Derefter satte vi os til blackjackbordet og fik spillet lidt blackjack - North Dakota er en af de eneste stater i USA, hvor det er tilladt at spille blackjack på barerne. Det er et sjovt spil, blackjack, men jeg kommer nok aldrig til at forstå dem, der kan sidde med flere $100 i overskud, og blive ved med at spille, indetil de har tabt det hele. Men sådan er det jo.


Kl 1 sharp lukker alle steder, og man bliver smid ut præcis kl 1. Så er det at få fat i en taxa og håbe på man kommer først blandt de 20 andre der også står udenfor og venter på en. I dette tilfælde endte vi med at ringe efter en af drengenes kollegaer, der kom og hentede os. Efter et smut i drive in på tacobell kom vi tilbage på hotellet, hvor vi var godt smadret.


2 kommentarer:

 1. Alletiders oplevelse...I ser nu også noget sporty ud...
  kh
  moar...

  SvarSlet
 2. Der kunne vi godt lære lidt herhjemme omkring god sports ånd. Samt kunne være lækkert med noget mere Amr. football herhjemme.

  Bare den stemning og opbakning der er lokalt omkring de lokale NCAA hold.. De har skruet det hele godt sammen

  SvarSlet